Het team van wasmachineverhuurgroningen.nl

 • Ronald

  Eigenaar

  Ronald

  Sinds 1 januari 2015 ben ik eigenaar van wasmachineverhuurgroningen.nl. 

  Ik heb een afgeronde bachelor opleiding bedrijfseconomie welke ik heb gehaald aan de Hanzehogeschool. Tijdens mijn studietijd ben ik aanraking gekomen met wasmachineverhuurgroningen.nl, doordat ik zelf gebruik heb gemaakt van onze service. Doordat ik veel positieve reacties heb ontvangen over onze service en producten hebben wij begin 2016 besloten niet alleen in Groningen apparaten te verhuren, maar zijn wij ons concept landelijk gaat uitrollen. Waar je dus ook woont in Nederland als student, bel ons op en wij regelen de geschikte wasautomaat, droger, koelkast, vaatwasser of gasfornuis voor jouw situatie.
 • Stevin

  Servicemonteur

  Stevin

 • Mettienus

  Servicemonteur

  Mettienus

  Ik werk sinds oktober 2019 als monteur voor wasmachineverhuurgroningen.nl. Voordat ik als monteur aan de slag ben gegaan heb ik jarenlang in supermarkten gewerkt bij onder ander de Poiesz in Zevenhuizen.

  Mijn interesse in techniek heb ik al van jongs af aan. Door deze interesse ben ik zelf begonnen met het repareren van wasmachines en nu mag ik dat doen voor wasmachineverhuurgroningen.nl.

  Mocht je dus een probleem hebben bel ons op en ik of mijn collega komt bij je langs om je probleem op te lossen.

Waar staat wasmachineverhuurgroningen.nl voor:

1

Deskundigheid

wasmachineverhuurgroningen.nl is al meer dan 40 jaar bezig met het verhuren van wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers en fornuizen. Doordat wij op vele locaties verschillende machines van verschillende merken hebben geplaatst zijn wij in staat altijd deskundig advies uit te brengen.
2

Oplossingsgericht

Elke klant, elke plek waar een wasmachine komt te staan is anders. wasmachineverhuurgroningen.nl denkt direct mee in oplossingen. En niet in onmogelijkheden. Het aanleggen van een trekschakelaar, aanpassen van afvoer of het inbouwen van een vaatwasser. Wij denken graag met je mee en bieden jou de oplossing.
3

Afspraak = afspraak

wasmachineverhuurgroningen.nl staat niet alleen voor goede apparaten. Onze service is misschien wel belangrijker. Wil jij snel een apparaat ontvangen, werkt je wasmachine niet goed. Wij staan direct voor je klaar. Wij zorgen dat wij zo snel mogelijk bij jou zijn. Want bij ons is een afspraak een afspraak.